guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

A drónok

Mit érdemes tudni a drónokról?

Általában a pilóta nélküli, távolról irányított repülőgépeket nevezik drón-nak. Eleinte ezek elsősorban katonai célokra alkalmazott légi járművek voltak, melyek önállóan repültek vagy távolról irányították őket.

Napjainkra a civil életben is megjelentek ezek a gépek. Egy komolyabb modellboltban több változatot is találhatunk belőlük az egész egyszerű modellektől, az akár több 10 kg felemelésére képes 8-10 vagy több motoros drónokig.

DJI Phantom 2 dron

DJI Phantom 2 drón

Ma már néhány százezer forintért, bárki vásárolhat magának egy a gps műholdak jelei alapján is vezérelhető drónt. Egy ilyen légi jármű használatánál mindenképpen érdemes figyelni az adott országban érvényes jogszabályokra, valamint a biztonságos használatra.

Egy kamerával felszerelt drónnal igazán látványos videókat készíthetünk a levegőből. Új perspektívából tekinthetünk meg például egy régészeti emlékművet, egy különleges építményt vagy egy extrém sport versenyt.

Phantom 2 Vision drón a levegőben.

DJI Phantom 2 Vision drón a levegőben.

A szórakozáson és a katonai használaton kívül a drónok nagyon hasznosak lehetnek katasztrófa védelmi vagy árvízvédelmi helyzetekben is.