guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

DJI drón

A DJI cég Phantomjai és egyéb multikopterei.
A DJI Phantomok és az Inspire 1 gyárilag teljesen összeszerelt drónok. Mindegyikben van gps, iránytű, gyroszkóp, ezek segítenek a pilótának a biztonságos és stabil repülésben.

DJI Inspire 1 drón

DJI Inspire 1 drón

 

A DJI Phantom drón volt az első igazán népszerű gps-el felszerelt multikopter. A beépített elektronikának köszönhetően nagyon könnyen irányítható a készülék.

Szerencsére a DJI-nál nem álltak meg ennél a gépnél, hanem folyamatosan fejlesztik a jobbnál jobb drónokat. A Phantomot felszerelték kamerával, majd kifejlesztették a Phantom 2 modell és ezt is felszerelték kamerával, ez lett a Phantom 2 Vision. Ezután a Vision drón kameráját átdolgozták és kiegészítették egy 3 tengelyes gimballal, így született a DJI Phanttom 2 Vision plus drón.

2014 novemberében pedig bemutatták a DJI Inspire multikoptert, Ez a legújabb fejlesztésű drón, felszállás után felemeli a talpait, a kamerája egy 4K-s készülék, ami 360 fokban körbeforgatható és HD képet tud lesugározni egy mobileszközre.

Közben a komolyabb kategóriában is képviseltetik magukat a 8 motoros S1000 és a 6 motoros S800 majd az azt leváltó S900 nevű DJI multikopterekkel. Ezek a gépek nincsenek gyárilag összeszerelve, a csomagjuk nem tartalmazza a távirányító rendszert és a fedélzeti akkut. Ezeket külön kell megvásárolni hozzájuk. Egyes csomagok a gps-es vezérlőrendszer nélkül is megvásárolhatóak. Ezekhez a multikopterekhez is kínál a gyártó kameratartó gimbalokat.