guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

DJI Inspire 1

DJI Inspire 1

A DJI cég 2014 november közepén mutatta be a legújabb fejlesztésű quadkopterét az Inspire 1-et.

DJI Inspire 1

DJI Inspire 1

Ez a profi filmeseknek szánt négymotoros kopter fel van szerelve egy 4K kamerával, amit egy 3 tengelyes gimbal stabilizál. A DJI Lightbridge rendszerén keresztül HD minőségben láthatjuk a kamera képét egy mobileszközön több, mint 1 km távolságból is. Természetesen az Inspire 1 is fel van szerelve a DJI gps-es rendszerével, aminek köszönhetően igen stabilan tudja tartani a pozícióját.

Komoly újdonság, hogy a gépet felszerelték egy ultrahangos rendszerrel is, aminek köszönhetően beltérben, gps jel nélkül is igen stabilan lebeg.

DJI Inspire 1 ultrahangos érzékelő.

DJI Inspire 1 ultrahangos érzékelő.

Az Inspire 1 felszállás után felemeli a talpait, hogy azok ne lógjanak bele a 360 fokban körbeforgatható kamera látószögébe. Leszálláskor pedig a karok a törzs szintje alá süllyednek.

DJI Inspire 22.2V akku.

DJI Inspire 22.2V akku.

A beépített 6 cellás, 4500mAh akkuval kb. 18 percet tud repülni az Inspire. Kapható hozzá egy 5700mAh akku is ezzel egy kicsit növelhető a repülési idő kb 22 percre. A gyári 100W-os akkutöltő kb. 3.8 Amperrel tölti az akkut. Így a kisebb akkut kb. 1.5 óra alatt , a nagyobbat kb. 2 óra alatt tölti fel, amennyiben teljesen le voltak merülve.

A DJI Inspire1 megvásárolható a www.modell.hu weboldalon vagy a Modell & Hobby szaküzleteiben.

Magyar használati letöltése itt.