guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

DJI Mavic Air

A három színben kapható DJI Mavic Air – egy kompakt, összecsukható drón aktív életet élő felasználóknak.

DJI Mavic Air fehér színben

A DJI Mavic Air nem nagy, összecsukva pedig olyan kicsi, hogy egy nagyobb zsebben elfér. Így könnyen magunkkal vihetjük egy túrára vagy valami extrém sport tevékenységre is.

A 3 tengelyes gimbalra szerelt kamerájával 4K 30fps vagy akár 1080p 120fps lassított videók készítése mellett 32MP felbontású gömb panoráma képet is készíthetünk.

DJI Mavic Air kamera

A kamera felvételeit egy beépített 8GB tárhelyre rögzíti a gép. Akinek kevés ez a hely az bővitheti egy akár 32GB Micro SD kártyával.

A drón elülső, hátulsó és alsó részébe akadály érzékelő szenzorok lettek beépítve. Ezek segítségével könnyedén ki tudja kerülni az adott irányokban elé kerülő akadályokat.

A drón távirányítója is igen kis méretű. Az alsó részén kihajtható fülek közé tudjuk beilleszteni a mobiltelefonunkat vagy kisebb méretű tabletünkket. Ezeket egy megfelelő kábellel kell csatlakoztatnunk a távirányítóhoz. A csomag taltalmazza az IOS rendszerekhez szükséges Lightning csatlakozót és a Micro USB csatlakozót is.

DJI Mavic Air távirányító a bele illesztett mobiltelefonnal

 

A mobilunkra telepítenünk kell a DJI GO 4 alkalmazást és ezt elindítva láthatjuk a drón kamerájának képét valamint ezen keresztül állíthatjuk be a gép és a kamera paramétereit.

Az itt megjelenő képernyőn kapunk információt a modell akkujának töltöttségi állapotáról, a gép sebességéről, a felszállási helytől való távolságáról, a magasságról, stb…

A DJI GO 4 alkalmazás az eddig ismerteken kivül néhány új funkcióval is kiegészült. Az egyik elgizgalmasabb talán a QuickShot mód. Ezen belül 6 féle selfie videó készítési mód közül válaszhatjuk ki a nekünk legjobban tetszőt.

A Mavic Air természetesen tudja a DJI Sparkban bemutatott kézmozdulatokkal történő irányítást is. Ezzel a távirányító készülék használata nélkül, csupán a kezünk mozdulataival irányíthatjuk a drónt.

Teljesen feltöltött akkuval kb. 21 perc repülésre képes a gép. Természetesen ezt erősen befolyásolják a külső körülmények pl. az erős szél.

DJI Mavic Air piros színben, összecsukva

A kis gép egyébként is főleg a mérete miatt elég érzékeny a szélre. Az alkalmazáson keresztűl jelzi is a pilótának, ha úgy érzi, hogy túl erős a szél a biztonságos repüléshez.

A DJI Mavic Air megjelenésekor kicsit aggódtam a Wifi videójel átvitel hatótávolsága miatt. Lakott területen, ahol sok a Wifi jel, amik zavarják a rendszet a videójel hatótávolsága kb. 150 méter. Szerencsére lakott területen kívűl ez jelentősen megnő, akár több kilóméterre is.

Egyébként a 150 méteres hatótávolság is bőven elegendő arra, amire ezt a gépet tervezték.

A DJI Mavic Air megvásárolható a Modell & Hobby Szaküzleteiben vagy weboldalukon.