guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

DJI Phantom 2

DJI Phantom 2

DJI Phantom 2

A DJI Phantom továbbfejlesztett változata. Ebben a modellben a gyártó az első szériás Phantom gyengeségeit igyekezett javítani, fejleszteni.

A DJI Phantom 2 gyárilag már teljesen össze van szerelve a dobozában. Nem kell rá felszerelni a talpakat, mint az elődjére.

Az első Phantomhoz képest talán az egyik legnagyobb előrelépés, hogy a nagyobb akkunak köszönhetően jelentősen növekedett a repülési idő. A gyártó leírása szerint a DJI Phantom 2, az 5200mAh akkuval több, mint 20 percet repül egy feltöltéssel.

Az új akku olyan speciálisan lett kialakítva, hogy egyelőre nem helyettesíthető más gyártó által készített akkuval. A kezelése roppant egyszerű, mert nincs rajta kábelcsatlakozó, hanem csak be kell csúsztatni a Phantom testébe és a rajta lévő kapcsolóval lehet bekapcsolni a gépet. Ráadásul került rá egy LED soros visszajelző, ami folyamatosan mutatja az akku töltöttségi állapotát.

A Phantom 2 nagyobb légcsavarokat kapott, mit az elődje. Ezzel stabilabb lett a repülése.

A Phantom 1 USB csatlakozóját az akkutartóban helyezték el. Innen kellett kihúzni a kábel és csatlakoztatni a számítógéphez. A Phantom 2 kopteren a gép testébe lett beépítve az USB csatlakozó, ami egy gumi porvédőt kapott. Kezelhetőség szempontjából lényegesen könnyebb dolgunk lett ezzel.

A DJI Phantom 2 központi vezérlőpanelje S-BUS rendszerű. Így viszonylag könnyen csatlakoztathatjuk hozzá a különböző elektronikus kiegészítőket. Az egyik legnépszerűbb ilyen tartozék a GoPro kamerákhoz kifejlesztett tartó. A legújabb 3D változata hihetetlen módon stabilizálja a beleszerelt kamerát. Bármerre billentjük a modellt a kamera stabilan áll az eredeti irányba nézve. A rendszer nagyon könnyen felszerelhető a Phantomra, csak 4db csavart kell betekerni és egy kábelt csatlakoztatni.

DJI Phantom 2 +Gopro

DJI Phantom 2 H3-3D gimballal és GoPro kamerával.

A távirányító annyiban más az elődhöz képest, hogy a hátsó részére gyárilag ráépítették a felszerelt kamerastabilizáló billentő karját. Ezzel lehet a kamerát le és fel, horizontálisan mozgatni.

Számos kiegészítő szerelhető fel és csatlakoztatható ehhez a típushoz. A gyártó kínálatában megtalálhatjuk a kamera jelének lesugárzására és annak vételére alkalmas eszközt. Ez a rendszer 5.8Ghz-en üzemel. A vevő egységét egy megfelelő monitorhoz csatlakoztatva folyamatosan láthatjuk a kamera képét.

Érdekes kiegészítő lehet még a DJI Datalink nevű egysége. Ezt felszerelve, az előre megadott adatok alapján, önálló repülésre is alkalmas lehet a gép.

DJI Phantom 2 kiegészít

DJI Phantom 2 kiegészítő 2.4Ghz Datalink.

 

A Phantom 2 modellen a hátsó motorok alatt lévő háromfényű LED-ek jelzik a gép aktuális állapotát. A használati útmutatóban a gyártó pontosan leírja a fényjelek megfelelő jelentéseit.

Bekapcsolás után mielőtt felszállnánk a kopterrel mindig ajánlott megvárni, hogy ezek a LED-ek zölden villogjanak, mert csak ebben az esetben biztos a gps kapcsolat. Amennyiben a zöld villogás mellett bevillan a piros is, akkor nem teljesen jó a kapcsolat és egy esetleges hiba esetén nem fog visszarepülni a gép a kiindulási pontra.

A Phantom 2-vel nagyon könnyű repülni és a fejlesztéseknek köszönhetően egy igazán stabil és viszonylag hosszú repülési idejű gépet kaptunk.

Ez a drón megvásárolható a Modell & Hobby Szaküzleteiben vagy a www.modell.hu weboldalon.