guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

DJI Phantom 2 H3-3D

DJI Phantom 2 H3-3D

Alapból ez is egy Phantom drón, csak a gyártó ad hozzá egy kamera stabilizáló rendszert, amibe a GoPro Hero 3, 3+ és 4 kamerákat lehet beszerelni.

DJI Phantom 2 H3-3D + GoPro Hero 3+

DJI Phantom 2 H3-3D + GoPro Hero 3+

A kamerát felszerelve a stabilizálóra csatlakoztatni kell a rendszerhez az oldalán lévő USB aljzaton keresztül.

Repülés előtt be kell kapcsolni a GoPro kamerát és el kell indítani a felvételt. Repülés közben a kamerában elhelyezett Micro SD kártyára lesz rögzítve a felvétel. A tartó olyan jól stabilizálja a kamerát, hogy nagyon szép felvételeket készíthetünk vele.k

Amennyiben repülés közben egy monitoron szeretnénk látni a kamera felvételét, akkor ezt a rendszert még ki kell egészíteni egy FPV adóval és egy vevővel. A vevőből kijövő jelet pedig meg lehet jeleníteni egy megfelelő monitoron. Kicsit egyszerűbb megoldás lehet a vevővel egybeépített monitor.

FPV monitor DJI Phantom 2 H3-3D drónhoz.

FPV monitor DJI Phantom 2 H3-3D drónhoz.

 

Ezt a rendszer ki lehet egészíteni a DJI IOSD Mini nevű rendszerével, ami az FPV adó és a kamera közé bekötve, megjeleníti a képernyőn a repülési adatokat. Láthatjuk a drón magasságát, a pilótától való távolságát és irányát, a fedélzeti akku töltöttségi állapotát és a rendszer által látott műholdak számát.

A Phantom 2 H3-3D megvásárolható a Modell & Hobby Szaküzletekben vagy a www.modell.hu weboldalon.