guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

DJI Phantom 2 Vision +

 

DJI Phantom 2 Vision plus egy Full HD kamerával felszerelt drón.

A Phantom 2 Vision továbbfejlesztett változata. A Vision + drón kapott egy 3 tengelyes gimbal és egy új full HD kamerát a gimbalra építve.

DJI Phantom 2 Vision plus

DJI Phantom 2 Vision plus

A Vision + természetesen rendelkezik a Phantom 2 drónok összes tulajdonságával. A 2014 november közepe után gyártott változatok már új távirányítóval, motorokkal és szabályzókkal kaphatóak.

DJI Phantom 2 Vision plus távirányító

DJI Phantom 2 Vision plus távirányító

Az új távirányítóba gyárilag beépítettek egy 2000mAh  LiPo akkut, ami a készülék alján lévő USB csatlakozón keresztül tölthető. A hátsó részen kialakítottak egy tréner csatlakozót és a kamerát mozgathatjuk a távirányító bal felső részén lévő kerékkel.

A kamerához ad a gyártó egy 4GB Micro SD kártyát, erre rögzíthetjük a fotókat és a videókat.

DJI Phantom 2 Vision plus távirányító és egy mobiltelefon.

DJI Phantom 2 Vision plus távirányító és egy mobiltelefon.

Repülés közben egy android vagy IOS rendszerű mobiltelefonon folyamatosan láthatjuk a kamera képét, a repülési adatokat és vezérelhetjük a kamerát. A gép kamerájához a telefon wifi-jével lehet csatlakozni. A Vision távirányítójához mellékel a gyártó egy wifi erősítőt ezzel a wifi hatótávolsága kb. 600 méterre nő.

Természetesen ez a drón is tudja a hazatérés funkciót. Felszállás előtt meg kell várni míg a Phantom rögzíti a kiindulási pontot és ezután ha valami probléma adódna repülés közben vagy megszakadna a jel a modell és a távirányító között, akkor a gép automatikusan visszatér a kiindulási pontra.

A DJI Phantom 2 Vision + drón nagyon könnyen irányítható és roppant sokoldalú multikopter. A 14 megapixeles kamera egy Micro SD kártyára rögzíti a felvételt repülés közben. A 3D gimbalnak köszönhetően hihetetlenül jó videókat készíthetünk ezzel a drónnal.

Ez a drón megvásárolható a Modell & Hobby Szaküzleteiben vagy a www.modell.hu weboldalon.

Magyarnyelvű használati útmutató letöltése itt.