DJI Phantom 2 Vision +

 

DJI Phantom 2 Vision plus egy Full HD kamerával felszerelt drón.

A Phantom 2 Vision továbbfejlesztett változata. A Vision + drón kapott egy 3 tengelyes gimbal és egy új full HD kamerát a gimbalra építve.

DJI Phantom 2 Vision plus
DJI Phantom 2 Vision plus

A Vision + természetesen rendelkezik a Phantom 2 drónok összes tulajdonságával. A 2014 november közepe után gyártott változatok már új távirányítóval, motorokkal és szabályzókkal kaphatóak.

DJI Phantom 2 Vision plus távirányító
DJI Phantom 2 Vision plus távirányító

Az új távirányítóba gyárilag beépítettek egy 2000mAh  LiPo akkut, ami a készülék alján lévő USB csatlakozón keresztül tölthető. A hátsó részen kialakítottak egy tréner csatlakozót és a kamerát mozgathatjuk a távirányító bal felső részén lévő kerékkel.

A kamerához ad a gyártó egy 4GB Micro SD kártyát, erre rögzíthetjük a fotókat és a videókat.

DJI Phantom 2 Vision plus távirányító és egy mobiltelefon.
DJI Phantom 2 Vision plus távirányító és egy mobiltelefon.

Repülés közben egy android vagy IOS rendszerű mobiltelefonon folyamatosan láthatjuk a kamera képét, a repülési adatokat és vezérelhetjük a kamerát. A gép kamerájához a telefon wifi-jével lehet csatlakozni. A Vision távirányítójához mellékel a gyártó egy wifi erősítőt ezzel a wifi hatótávolsága kb. 600 méterre nő.

Természetesen ez a drón is tudja a hazatérés funkciót. Felszállás előtt meg kell várni míg a Phantom rögzíti a kiindulási pontot és ezután ha valami probléma adódna repülés közben vagy megszakadna a jel a modell és a távirányító között, akkor a gép automatikusan visszatér a kiindulási pontra.

A DJI Phantom 2 Vision + drón nagyon könnyen irányítható és roppant sokoldalú multikopter. A 14 megapixeles kamera egy Micro SD kártyára rögzíti a felvételt repülés közben. A 3D gimbalnak köszönhetően hihetetlenül jó videókat készíthetünk ezzel a drónnal.

Ez a drón megvásárolható a Modell & Hobby Szaküzleteiben vagy a www.modell.hu weboldalon.

Magyarnyelvű használati útmutató letöltése itt.