guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

DJI Phantom 3

Phantom 3 Professional és Advanced drón

Az új DJI Phantom 3 úgy született, hogy a DJI Inspire minden hardverét belezsúfolták a Phantom házába, de kivették a külön forgatható kamerát. Ne értse félre senki, ez nem negatívum, inkább örüljünk ennek, hiszen az 1 millió forintos drón tudásának 90%-át megkapta a Phantom széria, mely így kb. fele annyi lesz árban, mint az Inspire.

DJI Phantom 3 Professional drón

DJI Phantom 3 Professional drón

Mi változott:

– nincs GoPro-s gimbal, csak a saját beépített kameráját használhatjuk. Ez sokaknak nem fog tetszeni, de az Inspire óta tudom, hogy tud a DJI jó kamerát csinálni, és az, hogy repülés közben lehet minden paramétert állítani az teljesen kárpótol.

DJI Phantom 3 kamera

DJI Phantom 3 kamera

Lehetőség van 4K (24, 25, 30 fps) és 1080p (24, 25, 30, 50, 60 fps) videók és 12 megapixeles fotók rögzítésére. A kamera gyujtótávolsága (látószöge, full frame-en számolva) 21mm, mely torzításmentes!!!

– integrált Lightbridge, 720p-s élőképpel és közel 2 km hatótávval.

– megkapta a Phantom is az Inspire-nél már ismert Pilot IOS és Android alkalmazást.

DJI Phantom 3 távirányító

DJI Phantom 3 távirányító

– új akksi, ami immáron már 4 cellás.

– optikai és ultrahangos szenzorok a gép hasán. Ezekkel a GPS nélküli pozíció és magasságtartás lehetséges. Az ultrahangos magasságtartás nekem nagyon bevált, ennek köszönhető, hogy játszi könnyedséggel lehet az Inspire-vel földközeli hosszú repülést csinálni.

DJI Phantom 3 ultrahangos érzékelő

DJI Phantom 3 ultrahangos érzékelő

– új távirányító, szinte ugyan az ami a nagy testvérnél már bevált, egyedül a lábak felhúzására szánt kart vették ki.

– új motorok és szabályzók

DJI Phantom 3 Professional & Advanced

DJI Phantom 3 Professional & Advanced

Mi a különbség a Professional és az Advanced között?

– a Professional tud 4K-t és 1080p-t rögzíteni, az Advanced “csak” 1080p-t. (a fotók minkét gépnél 12 megapixelesek)

– az akkumulátorok megegyeznek, de az Advanced töltője 55W-os míg a Professional-é 100W-os. Tehát a töltési idő körülbelül duplázódik az olcsóbb kivitelnél.

Minkét változat hamarosan kapható lesz a Modell & Hobby üzleteiben.