guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

DJI Phantom 3 távirányító firmware downgrade

DJI Phantom 3 távirányító firmware downgrade

Egyszerű firmware visszaállítás a DJI Phantom 3 drónok távirányítójánál.

Előfordul, hogy egy firmware frissítés után valami probléma adódik a Phantommal vagy az új rendszer nem működik megfelelően. Ilyenkor egyszerű megoldás a távirányító firmware visszaállítása az előző verzióra. A visszaállítás talán legegyszerűbb módja DJI GO alkalmazáson keresztül érhető el.

Helyezd üzembe a rendszert. Kapcsold be a távirányítót és a Phantomot. Csatlakoztasd a mobilodat a távirányítóhoz. és indítsd el a DJI GO alkalmazást.

Az alkalmazás kezdőoldalán, a jobb felső sarokban lévő ikont tartsd lenyomva több mint 10 másodpercig.

DJI Phantom 3 firmware downgrade

Ezután ha elengeded, az alábbi ablak fog megjelenni.

DJI Phantom 3 firmware downgrade

Itt a kék színű Select firmware version alatti ablakban tudod kiválasztani a kívánt firmware verziót. Miután kiválasztottad a Download-ra nyomva a készülék letölti. Fontos, hogy a mobilon legyen internet kapcsolat.

DJI Phantom 3 firmware downgrade

Miután letöltötte kövesd a készülék utasításait és a távirányító visszaáll a kiválasztott firmware verzióra.