guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

DJI Phantom 3 távirányító

A DJI Phatnom 3 Advanced és Professional drónok távirányítója teljesen megegyezik és hasonlít a DJI Inspire 1 távirányítójára.

A készülék középső részén kialakított tartóba kell elhelyezni a drón használatához elengedhetetlen mobiltelefont vagy tabletet. A tartó úgy lett kialakítva, hogy szinte az összes jelenleg fogalomban lévő mobileszköz rögzíthető benne.

DJI Phantom 3 távirányító

DJI Phantom 3 távirányító

Miután elhelyeztük a tartóban a mobileszközt csatlakoztatnunk kell azt a távirányítóhoz. A csatlakozáshoz a Phantom 3 csomagjában mellékelnek egy USB – Micro USB kábelt. Ez a mobilkészülékek egy részéhez használható, de az Apple termékekhez nem. Aki valamilyen Apple termékkel szeretné használni a készüléket, annak be kell szereznie hozzá egy megfelelő kábelt.

DJI Phantom 3 távirányító csatlakoztatás a mobileszközhöz

DJI Phantom 3 távirányító csatlakoztatás a mobileszközhöz

A csatlakozókábelt a távirányító hátulján lévő USB csatlakozóba kell bedugni.

A távirányítót az elülső részén lévő bekapcsoló gombbal lehet bekapcsolni. Ezt a gombot először röviden kell lenyomni, majd elengedni és ezután hosszan lenyomva tartani, míg bekapcsol a készülék.

DJI Phantom 3 távirányító

DJI Phantom 3 távirányító

A Phantom 3 drónt a távirányítón lévő karokkal tudjuk irányítani. A karok középre és alsó állásba húzásával tudjuk elindítani a Phantom motorjait.

Phantom 3  motor indítás

Phantom 3 motor indítás

Miután elindultak a motorok a távirányító bal oldali karjának előretolásával tudjuk a motorok fordulatszámát növelni és a gépet a levegőbe emelni.

DJI Phantom 3 távirányító

DJI Phantom 3 irányítás

A bal oldali kar oldalra mozgatásával forgathatjuk a drónt a levegőben.

DJI Phantom 3 távirányító

DJI Phantom 3 irányítás

A jobb oldali karral tudjuk a gépet előre – hátra és jobbra- balra mozgatni repülés közben.

DJI Phantom 3 távirányító

DJI Phantom 3 irányítás

DJI Phantom 3 távirányító

DJI Phantom 3 irányítás

A távirányítóban egy LiPo akku van elhelyezve, erről üzemel a készülék. Az akku töltöttségi állapotát a távirányítón lévő LED sor mutatja. A távirányító akkuja a készülék oldalán elhelyezett csatlakozón keresztül tölthető a csomagban mellékelt akkutöltővel.

DJI Phantom 3 távirányító

DJI Phantom 3 távirányító

A készüléken lévő hazatérés nyomógombot lenyomva aktiváljuk a GO HOME funkciót, ekkor a Phantom felemelkedik az alkalmazásban beállított magasságra és visszatér a felszállási pontra, ahol leszáll. Ez a funkció csak megfelelő gps vétel esetén működik.

A távirányító felső és hátsó részén még számos kapcsolót találunk, ezek funkcióit az alábbi képet láthatjuk.

DJI Phantom 3 távirányító

DJI Phantom 3 távirányító

A videó felvétel elindító gomb lenyomásával elindul a felvétel, ismételt lenyomásával pedig megáll. A repülési módokat egy háromállású kapcsolóval választhatjuk ki. A kamera mozgatóval fordíthatjuk a gépre felszerelt kamerát le és fel. Az oldalirányú mozgatást a Phantom levegőben történő forgatásával érhetjük el.

A lejátszás gombbal nézhetjük vissza a felvételt. A fotózás gombot lenyomva egy fényképet készít a kamera. A kamera beállítóval a felvétel fényerősségét tudjuk állítani.

A készülék hátulján lévő testre szabható gombok funkcióit a mobileszközre telepített DJI Pilot alkalmazásban tudjuk beállítani.

DJI Phantom 3 távirányító

DJI Phantom 3 távirányító

A távirányítóba beépített DJI Lightbridge rendszer és a két botantenna biztosítja az igen nagy hatótávolságot és a HD minőségű képet.