Amikor az ember vásárol magának valami új, érdekes cuccot (pl. drón), akkor gyakran az első gondolata, hogy milyen kiegészítőre lesz még szüksége az eszköz használatához. Egy drón esetében nagyon sok hasznos kiegészítőt választhatunk. Ezek közül talán az egyik leguniverzálisabb és szerintem leghasznosabb egy hordozható drón leszállóhely.

Drón leszállóhely

Univerzális, mert mérettől függően a legtöbb drónhoz használható lesz.

Hasznos? Nagyon hasznos! Talán az egyik leghasznosabb kiegészítő, amikor egy poros helyen kell fel vagy leszállni. A gépünk rotorjai felkavarják a port, ami bemegy a motorokhoz vagy bárhová és ott olyat tesz, aminek nem fogunk örülni.

Por pedig szinte mindenhol van. Ezért kimondottan javasolt egy ilyen eszköz használata mindenkinek.

Az ilyen eszközökre szakosodott üzletekben több méretben és többféle anyagból készült leszállóhelyeket választhatunk. A legtöbb összehajtható és így kis helyen elfér, könnyen szállítható.

Drón leszállóhely

A vásárlásnál figyeljünk, hogy nagyobb átmérőjűt vegyünk, mint a gépünk átmérője. Valamint a nagyobb gépekhez érdemes olyan drón leszállóhelyet vásárolni, ami rögzíthető a talajhoz. Nehogy a gép által keltett légmozgás megemelje a leszállóhelyet.

A Modell & Hobby üzleteiben és webshopjában is vásárolhatunk ilyen eszközt.