guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

LRP H4 Gravit

Az LRP H4 Gravit egy viszonylag egyszerű, 40cm átmérőjű quadkopter, ami légcsavar védőkerettel lett felszerelve.

LRP H4 Gravit quadkopter

LRP H4 Gravit quadkopter

 

A gyári csomagban teljesen összeszerelve, szinte repülésre készen találjuk a modellt. A távirányítója egy 2.4 Ghz-en üzemelő 4 csatornás készülék. A használatához 4db AA elem szükséges, melyek nincsenek a csomagban.

LRP H4 Gravit 2.4Ghz távirányító.

LRP H4 Gravit 2.4Ghz távirányító.

A távirányító középső részén találjuk a bekapcsoló gombot, mellette a két irányítókart, a hozzájuk tartózó trim gombokkal, az alsó részen pedig egy LCD kijelzőt a hozzá tartózó kapcsolókkal. A távirányító felső részén az antenna két oldalán is található két kapcsoló. Az egyikkel tudjuk kapcsolni a kopter világítását, a másikkal pedig a 360 fokos átfordulást. A készülék működéséhez szükséges AA elemeket a távirányító hátsó részén lévő nyílásba kell elhelyezni.

LRP H4 Gravit akkutöltő.

LRP H4 Gravit akkutöltő.

Használat előtt fel kell tölteni a modellhez kapott 500mAh kapacitású LiPo akkut a csomagban mellékelt, 230V-ról üzemelő akkutöltővel. A gyártó leírása szerint a H4 Gravit teljesen feltöltött akkuval kb. 7-8 percet tud repülni.

A feltöltött akkut a quadkopter alsó részén kialakított helyre kell becsúsztatni. Majd be kell kapcsolni a gép távirányítóját és csak ezután szabad a modell akkuját csatlakoztatni a kopterhez. Az akku csatlakoztatása után, a megfelelő kalibráláshoz egy vízszintes felületre kell helyezni a gépet. A H4 Gravit néhány másodperc alatt kalibrálja magát és ezután már lehet is repülni vele.

A távirányító bal oldali karjának előretolásával indíthatók el a motorok. A motorok fordulatszámának növekedésével a kopter elkezd emelkedni a levegőben. A beépített 6 tengelyes gyroszkópnak köszönhetően a H4 Gravit viszonylag stabilan lebeg a levegőben és könnyedén irányítható.

LRP H4 Gravit kamera.

LRP H4 Gravit kamera.

Külön opcióként vásárolható a géphez egy fedélzeti kamera. Ez a kamera a gép alsó részére szerelhető fel és egy kábellel csatlakoztatható a Gravit elektronikájához. Csatlakoztatás után, repülés közben a távirányítóról vezérelhető a kamera. Fotót vagy videó felvételt is készíthetünk vele.

A kamera a felvételeket a gyárilag hozzáadott 1GB Micro SD kártyára rögzíti.

A kamera felvételeinek felbontása:

Videó: 30FPS, 640×480 pixel, hang nélkül.
Fotó: JPG, 1280×960 pixel