LRP H4 Gravit Vision

Az LRP H4 Gravit Vision multikopter a H4 Gravit újabb változata, amit gyárilag felszereltek egy HD videó rögzítésére alkalmas kamerával.

LRP H4 Gravit Vision
LRP H4 Gravit Vision

Ez a kis kopter repülési tulajdonságaiban szinte teljesen megegyezik az LRP H4 Gravit-al. Ugyancsak 4 rotoros és 2.4Ghz távirányító rendszerrel van felszerelve.

A beépített 6 tengelyes giroszkópnak köszönhetően nagyon stabilan repül és könnyen irányítható a levegőben. A multikopter képes a levegőbe egy bukfencet is végrehajtani. Ennek kivitelezéséhez megfelelő magasságba kell vele emelkedni, meg kell nyomni a távirányítón lévő FLIP jelzésű gombot és a távirányító jobb oldali karját ki kell téríteni valamelyik irányba. Ebbe az irányba fogja végrehajtani a gép a bukfencet.

RP H4 Gravit Vision bukfenc
RP H4 Gravit Vision bukfenc

Az LRP H4 Gravit Vision gyárilag teljesen össze van szerelve és fel van készítve a repülésre. A használatához 6db AA elemet kell beszerezni, mert ezeket nem tartalmazza a csomag. Az elemeket a távirányító hátsó részén kialakított rekeszbe kell elhelyezni és ezután lehet bekapcsolni a távirányítót.

LRP H4 Gravit Vision távirnyító
LRP H4 Gravit Vision távirnyító

A kopter akkuját a csomagban mellékelt akkutöltővel kell feltölteni használat előtt. Feltöltés után a kopter alsó részén lévő tokba kell elhelyezni az akkut és csatlakoztatni kell a gép elektronikájához.

Az LRP H4 Gravit Vision alsó részérel felszerelt kamera egy HD videó felvételére alkalmas készülék, mellyel repülés közben készíthetünk videót vagy fotókat.

LRP H4 Gravit Vision
LRP H4 Gravit Vision

A kamera állásszöge kézzel állítható, ezt érdemes a repülés megkezdése előtt beállítani. A felvételeket a kamerában elhelyezett Micro SD kártyára rögzíti a készülék. A gyártó egy 2GB-os kártyát mellékel a kopterhez. Szerencsére a kártyaolvasóról sem feledkeztek meg, egy USB csatlakozós adapter is találunk a csomagban.

Repülés közben a távirányítón található gombokkal fotózhatunk vagy elindíthatjuk és leállíthatjuk a videó felvételt.

LRP H4 Gravit Vision csomag tartalma
LRP H4 Gravit Vision csomag tartalma

Az LRP H4 Gravit Vision egy nagyon könnyen kezelhető kis kopter, amivel egész jó felvételeket készíthetünk a levegőből.

A készüléket a Modell & Hobby szaküzleteiben vásárolhatjuk meg.