guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

LRP H4 nano Gravit

Az LRP H4 nano Gravit egy igazán apró méretű, de ennek ellenére nagyon jól irányítható quadkoper.

LRP H4 nano gravit

LRP H4 nano gravit

A kb. 3cm átmérőjű modell egy felnőtt tenyerében is elfér. A gyári csomagban tartalék rotorlapátokat, egy USB töltőkábelt és egy 2.4Ghz távirányítót kapunk a géphez.

LRP H4 Nano Quadkopter.

LRP H4 Nano Quadkopter.

A dobozon számos információt közöl velünk a gyártó. Láthatjuk, hogy a modell 2.4Ghz távirányító rendszerrel üzemel, gyárilag be van állítva és tesztelve, 6 tengelyes giroszkóppal van felszerelve és tartalék alkatrészeket is lehet hozzá vásárolni.

A H4 nano Gravit üzemeltetéséhez szükségünk lesz 2db AAA méretű elemre. Ezeket a távirányítóba kell elhelyezni.

Használat előtt fel kell tölteni a kopter beépített LiPo akkuját, amit a mellékelt USB töltőkábellel tehetünk meg. Töltés közben az USB csatlakozóba épített piros színű LED világít. Amikor az akku feltöltődött, akkor ez a LED kialszik. Ezután lehet elkezdeni a repülést.

A kopter mindig egy vízszintes felületre helyezve kell bekapcsolni, mert ekkor kalibrálja magát a rendszer és így fog igazán jól repülni. Először mindig a távirányítót kell bekapcsolni és csak ezután a modellt.

A kis méretű távirányítón két kék színű kar található, ezek mozgatásával tudjuk irányítani a gépet. A bal oldali kart előre tolva növelhetjük a motorok fordulatszámát és egyszer csak felemelkedik a kis kopter a levegőbe. Ezzel a karral szinte folyamatosan dogoznunk kell, ha egy magasságban akarjuk tartani a modell. Ugyan ezen kart oldalra mozgatva lehet elfordítani a koptert a levegőben.

LRP H4 nano Gravit irányítása

LRP H4 nano Gravit irányítása

A jobb oldali karral lehet előre-hátra és oldalra mozgatni a gépet.

Az LRP H4 nano Gravit használatakor háromféle repülési mód között választhatunk. Kezdőknek a tréning móddal érdemes kezdeni. Ilyenkor viszonylag lassan reagál a modell a távirányító jeleire és a sebessége se túl nagy. Advanced módban már kicsit gyorsabb a kopter. Aki már teljesen biztosan irányítja a gépet az átkapcsolhat Professional módba. Itt már igazán gyorsan repül és hevesen reagál a távirányító jeleire.

A módok közötti váltáshoz a távirányító bal oldali karját kell benyomni. Erre a készülék hangjelzést ad. A hangjelzések száma ad információt arról, hogy éppen milyen repülési módba kapcsoltuk a készüléket.

 A H4 nano Gravit képes a levegőben egy 360 fokos átfordulás végrehajtására. Természetesen ehhez kellő magasságba kell emelni, mert az átfordulás közben jelentősen veszít a repülési magasságból.

H4 nano Gravit 360 fokos átfordulás.

H4 nano Gravit 360 fokos átfordulás.

Egy feltöltéssel kb. 7-8 percet lehet repülni ezzel a nano kopterrel. Használat után érdemes feltölteni az akkut és így tárolni.

Ez a modell az árához képest egy igen jól irányítható kis gép. Sajnos az akkuja csak a géptest megbontásával cserélhető, de mivel LiPo akkut építettek bele, ezért ha megfelelően kezeljük, akkor elég hosszú ideig lesz használható.

A gyártó oldalán informálódva, láthatjuk, hogy külön alkatrészek is kaphatóak ehhez a géphez. Légcsavarokat, távirányítót és még a komplett géptestet is beszerezhetjük hozzá.

A terméket Magyarországon a Modell & Hobby szaküzleteiben vagy a www.modell.hu oldalon vásárolhatjuk meg.