guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

Boscam FPV monitor

Boscam RX-LCD5802 típusú FPV monitor, beépített 5.8Ghz, dual vevőegységgel.
Boscam FPV monitor, beépített dual vevővel.

Boscam FPV monitor, beépített dual vevővel.

A monitor jellemző adatai:

Méretek: 180mmx120mmx50mm

Tömeg: 800g

Üzemi feszültség: DC 7~16V;

Áramfelvétel: 650 mA@ 12V (Max)

Antenna csatlakozó: SMA

Beépített LiPo akku: 7.4V 2450mAh

TFT LCD kijelző 800×480 felbontás

5.8Ghz 32 csatorna

Dual vevőegység

Nagyon kompakt kis monitor, ami egybe van építve egy dual vevőegységgel. A csomaghoz mellékel a gyártó egy 230V-ról üzemelő akkutöltőt is, mellyel a monitorba beépített akkut lehet feltölteni. Töltés közben a kijelző alatti részen az akkuszimbólummal jelölt led pirosan világít. Működés közben a monitor jobb felső részén egy zöld színű sziluett mutatja az akku töltöttségi állapotát.

Amennyiben a beépített akku lemerülne, akkor használhatjuk a készüléket egy külső áramforrásról is. Ehhez a csomagban melléket kábelt kell csatlakoztatnunk egy 12V egyenáramú áramforráshoz.

A monitor nyomógombjai.

A Boscam FPV monitor nyomógombjai.

A Boscam FPV monitor alsó részén található nyomógombokkal állíthatjuk be a monitort vagy választhatunk csatornát. Nagy segítség az automatikus keresés gomb, amit lenyomva a 32 csatornát végigfutja a rendszer és meg áll azon a csatornán, amelyiken adást talál.

A monitor menüje.

A monitor menüje.

A MENU gombot lenyomva megjelenik a kijelzőn a monitor menüje, itt állíthatjuk a képernyő fényerejét, kontrasztját, élességét. Elforgathatjuk a a kijelző megjelenítését 180 fokkal, állíthatjuk a hangerőt és választhatunk az angol vagy a kínai nyelv között.

A monitor hátulja.

A monitor hátulja.

A monitor hátsó részén találhatóak a hangszórók és a rögzítéshez szükséges felszerelési lehetőségek.

Az oldalsó csatlakozók.

Az oldalsó csatlakozók.

A készülék oldalán csatlakozási pontokat alakítottak ki. A csomagban mellékelt kábelek segítségével AV jelet vehetünk ki vagy küldhetünk be a monitorba.

A monitor antennái és kiegészítő kábelei.

A monitor antennái és kiegészítő kábelei.

Az eszköz egy vele kompatibilis adóegységgel pillanatok alatt összehangolható. A beépített dual vevőegységnek köszönhetően igen jó minőségben és nagy távolságról képes venni az adó jeleit. Természetesen a hatótávolságot leginkább az adó teljesítménye befolyásolja.

A tapasztalatok alapján egy 200mW-os adóval kb. 1 km a hatótáv, egy 400mW-os adóval pedig akár 2 km is lehet.