guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

DJI Zenmuse H3-3D gimbal

A DJI Zenmuse H3-3D gimbal egy háromtengelyes stabilizáló rendszer, amit kimondottan a GoPro Hero kamerákhoz fejlesztettek ki.

DJI Zenmuse H3-3D gimbal

DJI Zenmuse H3-3D gimbal

A gimbalnak két változata létezik. Az egyiket a DJI Phantom 2  multikopterekhez ajánlja a gyártó, a másik változat elvileg már eszközökre is felszerelhető. A Phantom 2 drónokhoz gyártott változat csomagja csak a gimbal és kiegészítőit tartalmazza. Csak csatlakoztatni kell a DJI Phantom 2 aksó részén lévő több vezetékes csatlakozóhoz és a felcsavarozás után már használható is a rendszer. Fontos, hogy kamera nélkül nem ajánlatos bekapcsolni, mert heves rángatózásba kezd a gimbal és akár tönkre is mehet. Mielőtt bekapcsoljuk a Phantomot mindig rögzítsük a GoPro kamerát a gimbalba.

DJI Zenmuse H3-3D DJI Phantom 2 multikopterre szerelve.

DJI Zenmuse H3-3D DJI Phantom 2 multikopterre szerelve.

A DJI Zenmuse H3-3D gimbal tartókerete 4 csavarral rögzíthető a Phantom 2 alsó részéhez. Természetesen mint minden szükséges kiegészítőt, úgy csavarokat is tartalmazza a csomag. A tartókerethez gumi rezgéscsillapítókkal illeszkedik maga a gimbal. Ezekből többféle keménységűt is ad a csomagban a gyártó. Mivel ezek a viszonylag puha gumiból készültek, ezért a biztonságos rögzítés érdekében két műanyag rögzítő tüskét is át kell fűznünk a rezgéscsillapítókon. Ezek végére pedig fel kell pattintani a műanyag gyűrűket.

DJI Zenmuse H3-3D rögzítés.

DJI Zenmuse H3-3D rögzítés.

A gimbalra felszerelt GoPro kamerát csatlakoztatni kell a mellékelt USB kábellel a gimbalhoz. Ezen keresztül a Phantom akkuja tölti a GoPro akkuját és egy FPV használat esetén pedig ezen keresztül megy a kamera jele a videó lesugárzóhoz.

DJI Zenmuse H3-3D GoPro csatlakoztatás.

DJI Zenmuse H3-3D GoPro csatlakoztatás.

A másik változatban mellékel a gyártó egy GCU elektronikát és néhány kábelt is a gimbalhoz.

DJI Zenmuse H3-3D GCU

DJI Zenmuse H3-3D GCU

Ezek segítségével lehet csatlakoztatni a gimbal-t az adott modell elektronikájához. Felszerelhetjük például a DJI által gyártott 6 motoros F550 multikopterre is.

A DJI Zenmuse H3-3D gimbal repülés közben fantasztikusan stabilizálja a rászerelt Gopro kamerát, ezáltal hihetetlenül jó videók készíthetők a rendszerrel. A 2014 decemberben megjelent GoPro Hero 4 kamerával, akár 4K-s felvételek is készíthetők a rendszerrel.

A DJI Zenmuse H3-3D gimbal megvásárolható a DJI Phantom 2 multikopterrel együtt vagy külön is.