guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

DJI Zenmuse H4-3D gimbal

A legújabb DJI Zenmuse H4-3D gimbal, amit a GoPro Hero 4 kamerákhoz fejlesztett ki a gyártó.

DJI Zenmuse H4-3D gimbal

DJI Zenmuse H4-3D gimbal

Bár a H3-3D gimbalokba behelyezhetők a GoPro Hero 4 kamerák, de a kamera oldalán lévő kapcsolóba beleér a gimbal egy része. Valamint a gimbal kiegyensúlyozása sem tökélete a Hero 4 kamerához.

Ezért fejlesztette ki a DJI a Zenmuse H4-3D gimbalt, aminek a nevében a H4 jelzés jelenti azt, hogy a Hero 4 kamerákhoz való.

DJI Zenmuse H4-3D gimbal egy Phantom 2-re szerelve.

DJI Zenmuse H4-3D gimbal egy Phantom 2-re szerelve.

Ezen kis módosításokon kívül semmi egyéb különbség nincsen a H3-3D és a H4-3D gimbalok között. A gimbal ugyan úgy 3 tengelyes, mint a H3-3D és nagyon jó stabilitást biztosít a Hero 4 kamerának.

A készülék nagyon egyszerűen felszerelhető egy Phantom 2 drónra és igen könnyen beállítható.

A DJI Zenmuse H4-3D gimbal-ból is két változatot kínál a DJI. Az egyik a DJI Phantom 2 drónokra felszerelhető változat. A másik a standard változat, ami más drónokra is felszerelhető, mert adnak hozzá a csomagban egy kiegészítő elektronikát.