guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

DJI Phantom 3 és 4 firmware frissítés hiba

Előfordul, hogy a DJI Phantom 3 vagy a 4 egy szoftver frissítés után nem akar működni. Valami hibát jelez a rendszer, nem kapcsolódik a távirányító a Phantomhoz, vagy valami egyéb gond adódik.

Első lépésként, mielőtt szervizbe visszük a gépet, érdemes a távirányító szoftverét újratelepíteni. Ezt a mobileszközön a DJI GO alkalmazásban tudjuk elvégezni.

Az alkalmazást elindítva a jobb felső sarokban lévő három vízszintes csíkot hosszan lenyomva tartjuk, több mint 10 másodpercig. Ezután elengedjük és felugrik egy sötét hátterű ablak, ahol kiválaszthatjuk a kívánt firmware verziót. Ezt letölthetjük a telefonra és telepíthetjük a távirányítóra.

Előfordulhat, hogy elsőre nem sikerül az újratelepítés és a rendszer az írja, hogy FAILED. Informatikai eszközről lévén szó sajnos ez benne van a pakliban. Ilyenkor próbáljuk meg újra vagy próbáljuk először a Phantom egy régebbi firmware verzióját feltelepíteni és azután újra a legfrissebbet.

Ez az újratelepítés már számos esetben megoldotta a frissítés után jelentkező problémákat a DJI Phantom 3 és Phantom 4 drónoknál.