guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

DJI Phantom 3 repedések

A DJI Phantom 3 koptereknél sajnos igen gyakran előfordulnak repedések. Ezek jellemzően a motorok felfüggesztésénél jelennek meg. A probléma valószínűleg egy anyagfáradás következménye, amit talán a nem megfelelő összetételű műanyag keveréknek köszönhetünk.

DJI Phantom 3 repedés

Mivel a motorok felfüggesztése egy igen kritikus pontja a gépnek, ezért semmiképp ne repüljünk, ha felfedezünk egy repedést ezen pontok valamelyikén.

A gyártó elvileg garanciában javítja az ilyen repedéssel károsodott Phantom 3 koptereket.

A javításhoz fel kell vennünk a kapcsolatot valamelyik DJI forgalmazóval és elvileg segítenek nekünk a gép szervizbe küldésében. Amennyiben le akarjuk rövidíteni a javítás időtartamát, akkor mi magunk is megkereshetjük valamelyik hivatalos DJI szerízt. Ebben az esetben a vásárlást igazoló számlával együtt kell elküldenünk a gépet a szervizbe. A Magyaroszághoz legközelebbi szerviz Németországban van. De szívesen segít nekünk a magyarországi DJI disztributor is.

Duplitec Kft

Öv utca 39-41, Budapest, 1141 Hungary Tel: +36 1 422 1388

Arról nincsen információ, hogy a megjavított Phantom 3 gépeknél jelentkezik-e ismét a probléma. Elvileg ezeknek a gépeknek a vázát cseréli a szervíz, reméljük, hogy az új váz már nem lesz hajlamos a repedésre.

Szerencsére egyenlőre más DJI gépeknél nem jelentkeztek hasonló problémák.