DJI Phantom 3 repedések

A DJI Phantom 3 koptereknél sajnos igen gyakran előfordulnak repedések. Ezek jellemzően a motorok felfüggesztésénél jelennek meg. A probléma valószínűleg egy anyagfáradás következménye, amit talán a nem megfelelő összetételű műanyag keveréknek köszönhetünk.

DJI Phantom 3 repedés

Mivel a motorok felfüggesztése egy igen kritikus pontja a gépnek, ezért semmiképp ne repüljünk, ha felfedezünk egy repedést ezen pontok valamelyikén.

A gyártó elvileg garanciában javítja az ilyen repedéssel károsodott Phantom 3 koptereket.

A javításhoz fel kell vennünk a kapcsolatot valamelyik DJI forgalmazóval és elvileg segítenek nekünk a gép szervizbe küldésében. Amennyiben le akarjuk rövidíteni a javítás időtartamát, akkor mi magunk is megkereshetjük valamelyik hivatalos DJI szerízt. Ebben az esetben a vásárlást igazoló számlával együtt kell elküldenünk a gépet a szervizbe. A Magyaroszághoz legközelebbi szerviz Németországban van. De szívesen segít nekünk a magyarországi DJI disztributor is.

Duplitec Kft

Öv utca 39-41, Budapest, 1141 Hungary Tel: +36 1 422 1388

Arról nincsen információ, hogy a megjavított Phantom 3 gépeknél jelentkezik-e ismét a probléma. Elvileg ezeknek a gépeknek a vázát cseréli a szervíz, reméljük, hogy az új váz már nem lesz hajlamos a repedésre.

Szerencsére egyenlőre más DJI gépeknél nem jelentkeztek hasonló problémák.