guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

DJI Phantom 3 IMU kalibrálás

Ez az eljárás a DJI Inspire 1 drónoknál is azonos!

Előfordul, hogy bekapcsoláskor a DJI Phantom 3 drón a GO alkalmazáson keresztül IMU kalibrálást kér és e nélkül nem is lehet használni a gépet.

Az IMU kalibrálása olyan esetekben is szükséges lehet, amikor a Phantom nem lebeg elég stabilan egy helyben vagy a kamera nem áll megfelelően. Akkor is érdemes elvégezni a folyamatot, ha valami fura jelenséggel találkozunk repülés közben, mondjuk ha a gép nem pontosan vagy csak késve csinálja azt, amit a távirányítóval parancsolunk neki.

Fontos, hogy a kalibrálás előtt helyezzük a gépet egy stabil vízszintes felületre. A kalibrálás ideje alatt nem mozgassuk a Phantomot és lehetőleg rezgések se érjék az eszközt. Ezek hibás kalibráláshoz vezethetnek.

A kalibrálást a DJI GO mobilalkalmazáson keresztül lehet elvégezni. A folyamat kb. 5-10 percet vesz igénybe. Miután üzembe helyeztük az egész rendszert, lépjünk be a Main Controller Setting menübe.

IMU IMU kalibrálás MC menü

DJI Phantom 3 IMU kalibrálás MC menü

Itt alul válasszuk ki az Advanced setting-et.

IMU kalibrálás Advanced Setting

DJI Phantom 3 IMU kalibrálás Advanced Setting

Ezután lépünk a Sensors menüpontra.

IMU kalibrálás Sensors

DJI Phantom 3 IMU kalibrálás Sensors

És itt alul az IMU Calibration-t lenyomva elindíthatjuk a kalibrálást.

A kalibrálás ideje alatt az alkalmazáson egy százalék jelző vonal mutatja a folyamat állapotát. Amikor ez elési a 100%-ot, akkor készen van az IMU kalibrálás.