guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

DJI Phantom 2 légcsavarvédő

A DJI Phantom 2 légcsavarvédő keret talán az egyik leghasznosabb kiegészítő alkatrész ezekhez a multikopterekhez.

DJI Phantom 2

DJI Phantom 2

A multikopterek legsérülékenyebb pontjai a légcsavarok. Egy lezuhanásnál vagy egy tárggyal való ütközésnél ezek szoktak a leggyakrabban megsérülni. Az egyszerűbb koptereket a legtöbb gyártó már alapból légcsavarvédő kerettel kínálja. A komolyabb drónoknál nem jellemző a védőkeret, de a DJI Phantom 2 multikopterhez lehet ilyet külön vásárolni. A DJI is kínál védőkeretet és más gyártók kínálatából is választhatunk hozzá.

DJI Phantom 2 légcsavarvédő

DJI Phantom 2 légcsavarvédő

A gyári védőkeret 4 részes és majdnem félkörív méretű műanyag elemekből áll. A felszerelésükhöz a motorok külső rögzítőcsavarjait kell eltávolítanunk.

DJI Phantom 2 külső motortartó csavarok eltávolítása.

DJI Phantom 2 külső motortartó csavarok eltávolítása.

Ide kell illesztenünk az egyik védőkeretet.

DJI Phantom 2 légcsavarvédőkeret.

DJI Phantom 2 légcsavarvédőkeret.

Majd a védőkeret csomagjában kapott hosszabb csavarokkal kell rögzíteni a keretet.

DJI Phantom 2 légcsavarvédőkeret.

DJI Phantom 2 légcsavarvédőkeret.

Miután mind a 4 részt felszereltük a Phantomra, a sarkaikat még összeköthetjük a csomagban kapott zsinórral. Így nyújt teljes védelmet a rendszer.

DJI Phantom légcsavar védőkeret.

DJI Phantom légcsavar védőkeret.

A légcsavarvédővel felszerelt DJI Phantom 2 -vel, akár neki is repülhetünk valaminek, nem fog megsérülni a légcsavar. Másik nagy előnye a rendszernek, hogy amikor a DJI Phantom 2 légcsavarja nekiütközik valaminek, akkor az adott motort leállítja a rendszer. Ez egy biztonsági óvintézkedés a részéről, hogy ne okozzon sérülést a gép senkinek. Viszont a levegőben lévő multikopternél egy motorleállás végzetes zuhanáshoz vezethet. Ezt is kivédhetjük a légcsavarvédő kerettel.

A védőkeret az árához képest igen hasznos kiegészítő lehet egy DJI Phantom 2 multikopterhez.

Itt megvásárolható.