guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

Phantom 2 talp

A DJI Phantom 2 kopterek gyárilag egy fehér színű, műanyag talppal vannak szerelve. Amikor erre drónra valaki egy kamerát szerel vagy a kamerát egy stabilizáló gimballal szereli fel a gépre, akkor előfordulhat, hogy leszállásnál a kamera leér a talajra.

Ilyenkor a kamera vagy a tartója meg is sérülhet.

Egy kreatívabb felhasználó azonnal elkezd gondolkodni a talp magasításán. Valószínűleg ezzel a problémával már elég sokan találkoztak, ezért több gyártó kínálatában is megjelentek a különböző magasított talpak. A talpak 4-4 csavarral vannak rögzítve a drón testének alsó részéhez.

DJI Phantom 2 magasított fehér talp.

DJI Phantom 2 magasított fehér talp.

Talán a legegyszerűbb a gyárihoz nagyon hasonlító, de kb. 3 cm-el magasított fehér színű talp felszerelése. Ez a kiegészítő egy kicsit szélesebben érintkezik a talajjal, mint a gyári talp, de ez még hasznos is lehet, mert egy problémásabb leszállásnál nehezebben billen fel a Phantom.

DJI Phantom 2 carbon talp.

DJI Phantom 2 carbon talp.

Másik jó megoldás, amit ugyancsak kipróbáltam, a karbon csövekből összeállítható talp. Ennek több változatával is találkoztam már. Mindenképpen olyat érdemes választani, ami több ponton rögzíthető a drón testéhez. Sajnos láttam már olyat is, ami csak két csavarral volt rögzíthető. Nem is maradt a helyén túl sokáig.

Valamilyen magasított talpat felszerelve, már viszonylagos biztonságban lesz a kamera a DJI Phantom 2 alján.