guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

Phantom 2 GPS tuning

Phantom 2 GPS tuning

A DJI Phantom kopterek biztonságos repítéséhez nagyon fontos, hogy felszállás előtt a modell rögzítse a start pontot. Ehhez szükséges, hogy a modell minimum 6 műholdat lásson biztosan.

Gyakran előfordul, hogy a Phantom hosszú perceken keresztül keresi a műholdakat. Felhős időben vagy olyan helyen, ahol valami magasabb objektum kitakarja a horizontot, előfordulhat, hogy 15-20 perc alatt sem talál a gép 6 műholdat.

Erre a problémára lehet megoldás a Phantom belső részére, a szabályzók fölé ragasztott alumínium szalag. Barkács áruházakban vásárolható öntapadós alu szalaggal könnyedén megoldható ez a kis átalakítás.

Phantom 2 gps tuning alumínium szalag.

Phantom 2 gps tuning alumínium szalag.

A szalag beragasztásához szét kell szerelnünk a Phantomot. Ez a géptest alsó részén lévő csavarok kitekerésével kezdhetjük meg. Mielőtt elkezdjük a szétszerelést vegyük ki az akkut a Phantomból.

Phantom 2 gps tuning - szétszerelés.

Phantom 2 gps tuning – szétszerelés.

A képen piros körrel jelölt csavarokat, a Phantom csomagjában található csavarhúzóval tudjuk kitekerni. A sárga nyíllal jelöt csavarok kitekeréséhez 2mm-es imbuszkulcsra lesz szükség.

A csavarok eltávolítása után vegyük le az irányjelző matricákat, mert ezek is akadályozzák a szétszedést. Ezután állítsuk talpára a modellt és leemelhetjük a test felső részét. Akinek kényelmesebb az kihúzhatja a felső rész kábelének csatlakozóját, de akinek gondot okozhat, hogy hova kell visszadugni, az inkább ne húzza ki.

Phantom 2 tuning ragasztás

Phantom 2 tuning ragasztás

 A géptest felső részének közepén egy szürke színű szivacsos anyag takarja a Phantom GPS vevőjét. A jobb vétel elérésére ezt és a szabályzók feletti rész érdemes kitakarni az alumínium szalaggal.

Phantom 2 tuning ragasztás  Phantom 2 gps tuning ragasztás

Ezután tegyük vissza a felső rész a Phantomra, ha kihúztuk a csatlakozókat, akkor azokat előbb dugjuk vissza. Fordítsuk meg a Phantomot és tekerjük vissza a rögzítő csavarokat a helyükre.

Ezzel el is készültük és használhatjuk a modellt. Tapasztalni fogjuk, hogy sokkal gyorsabban találja meg a biztonságos repüléshez szükséges minimum 6 műholdat.

Frissítés!! 2014 december 01.

A legújabb Phantom 2 Vision + változatokban már gyárilag megnövelték a gps vevő árnyékolását.

A legújabb gps árnyékolás a DJI Phantom 2 Vision + gépeken.

A legújabb gps árnyékolás a DJI Phantom 2 Vision + gépeken.

Ezzel megoldották a jobb gps vételt. Ezért a 2014 november közepe után gyártott DJI Phantom 2 Vision + drónokon már nincs értelme tovább árnyékolni a gps vevőt.