guyglodis learningwarereviews humanscaleseating Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys Wholesale NFL Jerseys arizonacardinalsjerseyspop cheapjerseysbands.com cheapjerseyslan.com cheapjerseysband.com cheapjerseysgest.com cheapjerseysgests.com cheapnfljerseysbands.com cheapnfljerseyslan.com cheapnfljerseysband.com cheapnfljerseysgest.com cheapnfljerseysgests.com wholesalenfljerseysbands.com wholesalenfljerseyslan.com wholesalenfljerseysband.com wholesalenfljerseysgest.com wholesalenfljerseysgests.com wholesalejerseysbands.com wholesalejerseyslan.com wholesalejerseysband.com wholesalejerseysgest.com wholesalejerseysgests.com atlantafalconsjerseyspop baltimoreravensjerseyspop buffalobillsjerseyspop carolinapanthersjerseyspop chicagobearsjerseyspop cincinnatibengalsjerseyspop clevelandbrownsjerseyspop dallascowboysjerseyspop denverbroncosjerseyspop detroitlionsjerseyspop greenbaypackersjerseyspop houstontexansjerseyspop indianapoliscoltsjerseyspop jacksonvillejaguarsjerseyspop kansascitychiefsjerseyspop miamidolphinsjerseyspop minnesotavikingsjerseyspop newenglandpatriotsjerseyspop neworleanssaintsjerseyspop newyorkgiantsjerseyspop newyorkjetsjerseyspop oaklandraidersjerseyspop philadelphiaeaglesjerseyspop pittsburghsteelersjerseyspop sandiegochargersjerseyspop sanfrancisco49ersjerseyspop seattleseahawksjerseyspop losangelesramsjerseyspop tampabaybuccaneersjerseyspop tennesseetitansjerseyspop washingtonredskinsjerseyspop

Phantom 2 Vision hatótávolság növelés

A DJI Phantom 2 Vision drónok gyárilag beállított távirányító hatótávolsága kb. 300 méter. Ez a távolság bizonyos esetekben kicsit kevésnek tűnhet repülés közben. Szerencsére egész könnyen megnövelhetjük a távirányító hatótávolságát.

A Phantom használati útmutatójában leírja a gyártó a hatótávolság növelésének módját. mellette természetesen felhívják a figyelmet arra, hogy ez a beállítás nem minden területen engedélyezett.

1. A berendezés a CE előírások szerint egy, nyílt terepen lévő, körülbelül 300 m-es effektív hatótávolsággal rendelkezik. Vegye figyelembe, és minden esetben gondolkodjon el a repülés folyamán a véghezvitt beállításáról, mivel a PHANTOM 2 VISION túl nagy távolságnál az üzembiztonságot (az automatikus leszállást vagy a hazatérési eljárást) megindítja.
2. A berendezés az FCC előírás szerint egy, nyílt terepen lévő, körülbelül 500 m-es effektív hatótávolsággal rendelkezik. Vegye figyelembe, és minden esetben gondolkodjon el a repülés folyamán a véghezvitt beállításáról, mivel a PHANTOM 2 VISION túl nagy távolságnál az üzembiztonságot (az automatikus leszállást vagy a hazatérési eljárást) megindítja.
3. Kérem, hogy mindenkor tartsa be az Önnél érvényes szabályokat és törvényeket.

A távirányító hátsó részén található csavar átállításával kapcsolhatjuk át a készüléket a CE és az FCC beálltás között.

Phantom 2 Vision távirányító CE FCC átállítás.

Phantom 2 Vision távirányító CE FCC átállítás.

A használati útmutató leírása alapján FCC beállítással kb. 500 méter lesz a rendszer hatótávolsága. Ez a hatótávolság általános használat estén már elegendő lehet mindenkinek.

Ugyan ez az állítási lehetőség a a DJI Phantom 2 Vision+ drónoknál is működik.